Drømmer om fast plass på førstelaget

Jack Robinson forteller til Liverpoolfc.tv at han drømmer om en fast plass på Liverpools førstelag. Sidebacken ble som kjent den yngste spilleren til å opptre for de rødes førstelag noensinne, da han kom inn som reserve i serieavslutningen mot Hull i fjor. Da var han bare 16 år og 250 dager gammel.

Robinson er nå fast inventar på John McMahons reservelag, men håper å få sjansen på førstelaget igjen så snart som mulig.

- Jeg fikk en liten smak på førstelagsspill, og det ønsker jeg definitivt mer av. Det er målet mitt. Jeg vil forsøke å spille meg inn på førstelaget i løpet av de neste 3-4 årene, sier den ambisiøse 17-åringen.

- Forhåpentligvis er dette et realistisk mål. Jeg er fast på reservelaget nå, og dersom fremgangen fortsetter og jeg får spille fast på reservelaget hele året, kan jeg kanskje bli involvert med førstelaget under preseason neste sommer. Får jeg den sjansen, og gjør det bra, kan jeg kanskje få noen sjanser på førstelaget neste sesong, legger han til.

Robinson fikk være med førstelaget under preseason i Sveits sist sommer, og var innbytter i kampene mot Grasshoppers og Kaiserslautern.

- Mange av førstelagsspillerne var med i Sveits, og de hjalp meg mye. De fortalte meg hva jeg skulle gjøre. Selv om jeg gjorde ting galt, klappet de meg på skulderen og ba meg glemme det. Roy Hodgson var veldig hjelpsom. Han snakket til meg stadig vekk, og kom med tilbakemeldinger på hva jeg gjorde bra og hva som ikke var fullt så bra. Det var en stor opplevelse for meg, avslutter forsvarsspilleren.