Duo hinter om videre karriere i LFC

Både Steven Gerrard og Fernando Torres har blitt satt i forbindelse med klubbskifter i sommer, men de seneste uttalelsene kan tyde på at duoen spiller for Liverpool også neste sesong. Reina tror FAE-linkede Benítez blir på Anfield.

BBC brakte i går sitater fra et intervju med Steven Gerrard, og i dag vinkler The Times og Mail on Sunday artiklene slik at Liverpool-kapteinen ser ut til å ville vurdere fremtiden sin etter VM. Journalistene har imildertid utelatt følgende interessante sitater fra intervjuet.

- Hvor ligger fremtiden din? spurte en journalist da intervjuet ble vist på Five.

- Hva mener du? svarte Steven Gerrard.

- Vil du spille for Liverpool neste sesong? presiserte journalisten.

- Vel, jeg har tre år igjen, så jeg vil være der. Ja, svarte Liverpool-kapteinen uten å tvile.


Pepe Reina har inntrykk av Fernando Torres fortsetter karrieren i Liverpool.
- Jeg er rolig angående Fernando. Jeg snakket med ham om fremtiden hans. Han fortalte meg at han har til hensikt å fortsette hos oss, uttaler Reina til The People.

- Fernando fikk mange tilbakeslag forrige sesong, men han er profesjonell og har alltid ønsket å gjøre det bra for oss. Det er derfor han fortsatt vil være forpliktet til denne klubben.


Pepe Reina føler seg temmelig sikker på at Rafael Benítez er Liverpools manager også neste sesong.
- Jeg er overbevist om at Rafa fortsatt vil være hos oss og at det er bra for oss fordi han ønsker revansje neste sesong.

Tabloidavisen Daily Mail hevder at Benítez har blitt tilbudt jobben som landslagstrener for De forente arabiske emirater. Spanjolen vil etter rapportene få £5M for å signere og en lønn som matcher han kontrakt på £4M i året i Liverpool. Et gratis herskapshus på Dubais eksklusive Palm Island skal også inngå i tilbudet.