Duo kan bli klar til mandag

Roy Hodgson tror Javier Mascherano vil være spilleklar til mandagens møte med Manchester City, men er mindre sikker på Daniel Agger - selv om dansken selv sier han er ok etter hjernerystelsen.

Verken Javier Mascherano eller Daniel Agger var involvert kampen mot Trabzonspor torsdag kveld. Mascherano hinket ut med en leggskade ti minutter før slutt, mens Daniel Agger pådro seg en alvorlig hjernerystelse da han fikk ballen i ansiktet. Roy Hodgson er optimistisk på den argentinske landslagskapteinen sine vegne.

- Jeg har stor tro på at Javier Mascherano vil være frisk til å spille kampen på mandag. Han deltok på treningen i dag (torsdag) og har kommet seg raskere fra skaden enn vi kunne håpet på. Det er fremdeles fire dager til, så jeg vil bli veldig skuffet om han ikke kan spille, sa Hodgson til pressen etter seieren mot Trabzonspor.

- Daniel Agger er veldig positiv, og forteller meg at han vil være i stand til å spille, men jeg må ta noen medisinske hensyn med det, fordi vi ønsker ikke å sette helsen hans i fare. En hjernerystelse er en alvorlig skade, og jeg må høre på legene i tillegg til Daniel.

- Dersom det hadde vært opp til han, så har han allerede sagt til meg at jeg skal bruke han på mandag.