Duo ute mot Napoli

Roy Hodgson bekrefter at Glen Johnson (skade) og Daniel Agger (syk) ikke er aktuelle for kampen i Napoli på torsdag. Christian Poulsen er friskmeldt. Nøkkelspillere vil bli hvilt.

Glen Johnson har ikke blitt bra av skaden som holdt ham ute av Merseyside derbyet på søndag, men kan bli klar til søndagens møte med Blackburn.  Daniel Agger er blitt syk, men virker å være frisk av skaden. Det skal også ha vært en skade som holdt Christian Poulsen utenfor troppen mot Everton, men dansken er friskmeldt igjen. Dirk Kuyt vil som kjent være ute i noen uker til.

- Etter å ha vært skadet, er Agger nå syk og har selv sagt at han ikke er aktuell, sier Hodgson til Liverpools hjemmeside før man reiser til Napoli i morgen.

- Dirk Kuyt har en ekkel ankelskade. Alle sier til meg at det ser verre ut enn det egentlig er, og det håper jeg virkelig siden det ikke ser bra ut. Det er fortsatt veldig hovent.

- Christian Poulsen er blitt frisk og er klar.

- Glen Johnson er fortsatt skadet, men han har begynt å løpe igjen og jeg håper at han kan være tilbake i full trening når vi kommer tilbake på fredag. Han er ikke utelukket for søndag, bare torsdag.

Manageren bekrefter forøvrig at han igjen vil spare noen av nøkkelspillerne i Europa League.

- Jeg vil definitivt spare noen spillere. Noen av de viktige og mer erfarne spillerne vil ikke bli med nedover da deres tilstedeværelse på søndag vil være så viktig for oss.

- Det dreier seg ikke bare om å spille tre kamper på en uke, men også om skader. Jeg tror ikke troppen vår er sterk nok til at jeg kan risikere dem. Vi vil likevel stille med et sterkt lag og det er en sjanse for noen av de spillerne som er på grensen til å komme på laget, slike som David N'Gog og Ryan Babel som ikke har hatt så mange muligheter.

- Det er en sjanse for disse spillerne til å gjøre det vanskelig når jeg skal ta ut laget neste gang.