Dypere rolle for Gerrard

Roy Hodgson mener Joe Cole vil kunne bringe det beste ut av Steven Gerrard. Manageren vil bruke Gerrard i en dypere rolle på midtbanen. Kapteinen selv ser optimistisk på sesongen.

Ankomsten til Joe Cole i Liverpool FC betyr at Steven Gerrard vil bli bedt om å operere i en dypere rolle på midtbanen, noe kapteinen hadde i 1-1-kampen mot Arsenal. Roy Hodgson mener Gerrard er mest effektiv der.
- Jeg tror ikke Steven må justerte spillet sitt i det hele tatt. Jeg tror han er mer enn fornøyd med å spille i den posisjon han spilte, uttaler Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Han er trolig lykkeligere og har mer innflytelse i den posisjonen enn når han spiller bak en spiss eller i en offensiv midtbanerolle. Jeg tror Joes ankomst i klubben vil hjelpe Steven til å spille i en posisjon hvor jeg tror vi får det beste ut av ham.

Steven Gerrard ser optimistisk på sesongen.
- Selvsagt kan jeg føle optimisme, og det med rette. Vi har en god manager, vi har fått tak i noen toppspillere og vi har allerede noen toppspillere her, sier Gerrard til Liverpool Daily Post.

- Hvis alle kan holde seg friske, har jeg tro på at vi kan få en helt annerledes sesong enn i fjor. Guttene trives på trening og jobber veldig hardt. Det summer over hele plassen. Hvis vi hadde fått tre poeng (mot Arsenal), ville det ha blitt en praktfull start.