En omgang for Reina

Jose Reina spilte som planlagt de første 45 minuttene av Spanias oppkjøringskamp til VM, mot Sør-Kora i Innsbruck i kveld. Liverpool-keeperen holdt buret rent i sedvanlig stil. Fernando Torres kom aldri på banen.

Det var på forhånd avtalt at Jose Reina kun skulle spille første omgang av denne privatlandskampen mot sør-koreanerne, mens Victor Valdes skulle få sin debut ved å spille de siste 45 minuttene. Liverpools målvakt gjorde jobben sin, og unngikk baklengsmål i den ene omgangen han fikk på banen. Det stod 0-0 ved pause. Spania vant kampen 1-0, etter en scoring ved Jesus Navas i det 86.minutt.

Som annonsert på forhånd tok Spania ingen sjanser med Fernando Torres. Liverpool-spissen ble spart med tanke på det kommende VM-sluttspillet.

For øvrig spilte tidligere Liverpool-forsvarer Alvaro Arbeloa hele kampen, mens Xabi Alonso kom inn for Andres Iniesta etter 58 minutters spill.