Evans: -Nå er LFC i trøbbel

Tony Evans er en av de journalistene som har dekket saken rundt oppkjøpet av Liverpool FC mest, og spesielt Kenny Huang. Han sier at dette var det eneste budet på bordet for klubben.

The Times-journalisten Tony Evans var av de første som rapporterte om Kenny Huang og CIC. De har hele tiden vært klokkeklare på at Kenny Huang var den eneste realistiske kandidaten til å overta eiersskapet i klubben for øyeblikket, og er også av dem som har svartmalt situasjonen dersom et kjøp ikke blir noe av - med spillerflukt og administrasjon.

I et intervju med talkSPORT i dag er scouseren veldig negativ med tanke på at Huang nå har trekt seg.

- Dette var det eneste budet på bordet, og i kveld er Liverpool Football Club i trøbbel, sa han tidligere i dag.

Tony Evans uttalte seg skråsikkert på at Fernando Torres kom til å forlate Liverpool FC i januar dersom det ikke var nye eiere på plass. Spissen skal nok en gang ha blitt lovet at eiersskapet vil komme i orden, og at et oppkjøp og spillerforsterkninger vil komme. Slik situasjonen er nå er det veldig mørkt, og flere frykter at klubben vil bli satt under administrasjon dersom ingenting skjer i løpet av høsten. Når Huang, som så ut til å være en seriøs kandidat til oppkjøp, har trukket seg - er det mange som med rette er bekymret for klubbens fremtid.