FA-cup trekning på søndag

Førstkommende søndag trekkes FA cupens tredje runde, like etter at Premier League-kampen mellom Tottenham og Liverpool er ferdigspilt. Duo usikker for Spurs.

De røde har ikke gjort det bra i FA cupen de siste årene, og har blitt slått ut relativt tidlig i turneringen alle de fire siste årene, etter triumfen i 2006. Som regjerende mester ble det exit mot Arsenal i tredje runde. Året etter røk man ut mot Barnsley i femte runde. Det måtte omkamp til i 2008/09-sesongen, da man til slutt tapte for Everton i fjerde runde - og i fjor røk man også ut i 3. runde, mot Reading på Anfield.

Trekningen for årets FA-cup finner sted på Wembley klokken 19.00 på søndag. Den blir direktesendt online på FATV, og også på fjernsynet på ITV1. Det er rockeikonene Noel Gallagher fra Oasis og Serge Pizzorno fra Kasabian som har fått oppdraget med å trekke. De røde har fått kule nummer 22 av totalt 64. Vi kommer til å oppdatere liverpool.no umiddelbart etter trekningen med Liverpools motstander.

Duo usikker for Spurs
Både Jermaine Jenas og Rafael van der Vaart er usikre foran søndagens ligakamp mellom Tottenham og Liverpool på White Hart Lane. Jenas startet gårsdagens kamp, men måtte hinke av etter bare 20 minutter. Han skal slite med en leggskade, og vil bli sendt på scan i morgen for å finne ut om han kan spille kampen.

Rafael van der Vaart sto over gårsdagens Champions League-kamp mot Werder Bremen med en ankelskade. Han skal være i rute, men blir fremdeles regnes som usikker av Harry Redknapp foran søndagens kamp.