FA får regning på £500.000

Det engelske fotballforbundet må betale lønnen til Steven Gerrard under kapteinens skadeopphold. Damien Comolli og Darren Burgess skal ha hatt samtaler med landslagsledelsen.

Siden Steven Gerrard ble skadet under spill for England sist onsdag, og FA overtar spillerens forsikring mens han er på landslagsspill, vil fotballforbundet måtte betale hans lønn så lenge han er ute av spill for Liverpool. Hvis scouseren er ute i de antatt fire uker som det vil kreve å lege hamstringskaden, betyr det £125.000 ganger fire.

Ifølge Daily Telegraph har Liverpools nye direktør Damien Comolli snakket med Franco Baldini i etterkant av at de røde fikk sin kaptein skadet i sluttminuttene mot Frankrike, etter at de to samme personene før kampen muntlig skal ha blitt enig om at Gerrard bare skulle spille i en time. Avisen hevder at Comolli skal ha vist forståelse for argumentene fra landslagsledelsen om at mangel på rutinerte spillere gjorde at man lot Stevie G fortsette å spille.

The Guardian skriver at Liverpools fysiske trener Darren Burgess skal ha angret seg til fysioterapeuten på landslaget, Gary Lewin, etter at han på twitter mente at det var “fullstendig amatørmessig” og en “skam” at man hadde risikert Steven Gerrard på den måten. Liverpool skal etter episoden ha konfrontert sine ansatte om hvordan man uttrykker seg på såkalte sosiale medier som for eksempel twitter.