FA Youth Cup: Liverpool - Watford 0-1

Liverpools juniorlag er ute av FA Youth Cup etter 0-1-tap mot Watford. Scoringen kom på straffe i det 17.minutt. Tom Ince hadde ballen i mål på overtid, men ble tvilsomt annullert for offside.

Liverpools lag: 1. Chamberlain; 2. Flanagan, 4. Wisdom, 5. Sama, 3. Robinson; 7. Ellison (14. Adorjan 46), 6. Coady [kaptein], 8. Roberts, 11. Ince; 10. Dalla Valle, 9. Ngoo (16. Emilsson 46).
Ubenyttede reserver: Jacobs, McGiveron, Roddan.

Watfords lag: Bond; Yiadom, Fenwick, Oshodi [kaptein], Angus (Thompson 92); Whichelow, Penny (Isaac 61), Brooks, Mingoia; Murray (Warburton 77), Massey.
Ubenyttede reserver: Irving, Otshudi.

1.OMGANG

5.min: Gjennomspill mot Dalla Valle, men keeper Bond agerer sweeper.

7.min: Vanvittig åpningstempo på Anfield. Typisk cupkamp med mye gi og ta.

9.min: Dommeren mener Sama legger ned Yiadom. Frisparket fra farlig posisjon på høyresiden blir headet vekk.

11.min: Corner for. Coady header fra fem meter. Ballen har retning mot mål, men treffer Ngoo og går ut over dødlinjen!

16.min: Innlegg fra Liverpools høyre. Sama går for hardt i ryggen på en Watford-spiller. Dommeren peker på straffemerket.

17.min 0-1 MINGOIA (str). Mingoia venter ut Chamberlain og setter ballen til motsatt side.

20.min: Massey kommer til dødlinja. Legger tilbake. Sama klarerer til corner. Liverpool må gi til ny corner. Resultatløs.

22.min: Chamberlain snapper opp gjennomspill før Massey når ballen.

26.min: Liverpool kontrer ved Dalla Valle. Ince og Ngoo er med. Dalla Valle velger å skyte fra langt hold. Utenfor.

29.min: Dalla Valle spiller til Ellison som dribler seg inn i 16-meteren. Han avslutter med venstre, men Oshodi blokkerer skuddet foran keeper Bond.

34.min: Robinson forsøker å skjerme ballen ut. Mingoia får likevel tak i lærkula. Avslutter rett på Chamberlain.

36.min: Fremspill. Ngoo legger tilbake til Dalla Valle. Finnen fyrer løs fra langt hold. Igjen utenfor Watfords mål.

40.min: Corner for. Ellison slår fra venstre. Coady header igjen. Treffer en Watford-spiller denne gang. Bortelaget får klarert.

43.min: Ngoo forsøker å tre igjennom til Dalla Valle. Watfords midstoppere klarer å skjerme ballen inn til keeper.

47.min: Dommeren blåser av.

PAUSE

Pauserapport: En svak 1.omgang fra Liverpool. Lite fart og kreativitet. Kampen åpnet i et frenetisk tempo, og pasningsspillet var derfor av varierende kvalitet. Det roet seg noe etter hvert. Mange målsjanser har det ikke vært. Conor Coady hadde kampens største mulighet, men headingen gikk i Ngoo og utenfor. Watford svarte så med et innlegg og Sama var for hardhendt, mente dommeren. Mingoia scoret sikkert fra ellevemetersmerket. Etter baklengsmålet har Liverpool ikke respondert særlig bra. Noen glimt angrepsmessig, men ballen har vært mest på de rødes banehalvdel. Rodolfo Borrells mannskap har ikke fått vist fram pasningsspillet sitt fra tidligere kamper. Mye duellspill ser ikke ut til å passe spillerne.

2.OMGANG

46.min: Dobbelbytte Liverpool. Emilsson inn for Ngoo. Adorjan for Ellison. Emilsson tar over Ellisons plass på høyre. Adorjan spiller bak Dalla Valle.

47.min: Langpasning fra Roberts i retning Dalla Valle. Watford-stopperne skjermer ballen nok engang inn til Bond.

49.min: Nytt forsøk fra Roberts, men Dalla Valle løper ned Fenwick.

50.min: Emilsson header ned til Adorjan. Ungareren treffer urent. Ballen fyker langt til side for mål.

51.min: Adorjan inn i feltet. Får ballen litt for langt foran seg. Keeper griper inn.

55.min: Whichelow rundlurer Robinson. Hardt innlegg/skudd rett i klypene på Chamberlain.

58.min: Massey dribler av Flanagan. Fortsetter inn i feltet og går overrende. Dommeren dømmer ikke straffespark mot Sama denne gang.

60.min: Yiadom får gult kort for filming i straffefeltet.

61.min: Bytte Watford. Isaac for Penny.

63.min: Roberts blir lagt brutalt ned av Yiadom like utenfor 16-meteren.

64.min: Dalla Valle smeller ballen via muren og like utenfor mål.

65.min: Corner i mot. Ballen faller ned hos Isaac. Skuddet går høyt over fra cirka 11 meter.

67.min: Sama gir bort ballen. Massey spiller til Whichelow. Chamberlain redder praktfullt. Whicelow sender returen utenfor.

68.min: Ny mulighet for Whichelow. Header utenfor fra kort hold.

69.min: Emilsson spiller på topp med Dalla Valle. Adorjan ute på venstre.

72.min: Corner fra Adorjan. Robinson header utenfor ved fremre stolpe.

75.min: Ince får ballen tilbake etter en corner. Dribler av en mann, og forsøker seg fra meget spiss vinkel. Ballen havner i nettveggen. Flere spillere godt plassert foran mål.

75.min: Murray forsøker å lobbe over Chamberlain som står langt ute.

77.min: Bytte Watford. Warburton for Murray.

78.min: Ince blir brutt før han får avsluttet.

78.min: Whichelow skyter hardt like utenfor bortre stolpe.

79.min: Warburton holder i trøya til Ince.

83.min: Ince spiller til Adorjan på høyre. Avslutningen reddes enkelt av keeper.

85.min: Flanagan kommer på overlapp. Slår inn. Emilsson header like utenfor bortre stolpe. Liverpools beste mulighet i kampen.

87.min: Adorjan, som ligger ute på høyre, ser keeper står langt ute. Forsøket går imidlertid rett i keepers armer.

90.min: Flanagan går knallhardt inn med knottene først i kneet til Angus like etter at dommeren har blåst for frispark. Liverpools høyreback slipper heldig unna kort.

92.min: Bytte Watford. Thompson inn for Angus.

93.min: Dalle Valle når ikke frem på et langt fremspill. Keeper Bond oppmerksom ute og plukker ballen.

94.min: Emilsson dytter gjennom til Ince. Ince scorer, men dommeren blåser for offside. Trolig feilaktig.

95.min: Isaac avslutter utenfor.

96.min: Dommeren blåser av.

SLUTT

Sluttrapport: Liverpools juniorlag er ute av FA Youth Cup. Det ble en frustrerende kveld på Anfield. Liverpool slet med å skape skikkelige sjanser mot et robust Watford-forsvar. Trener Rodolfo Borrell byttet inn islendingen Kristjan Gauti Emilsson i pausen, og fikk dermed mer luftstyrke i angrep. "The Hornets" hadde imidlertid brukbar kontroll, bortsett fra en mulig som gikk like utenfor. Dean Chamberlain vartet opp med en flott redning halvveis i omgangen. Tom Ince fikk dessuten ballen i nettmaskene på overtid. Dommeren annullerte imidlertid for offside, noe som så meget tvilsomt ut fra tv-bildene. De røde kjempet ærlig og hardt, men marginene var dessverre ikke på hjemmelagets side.