Fam. Mascherano trives ikke på Merseyside

Javier Mascherano innrømmer at hans familie har problemer med å finne seg til rette på Merseyside. Han er stort sett hjemme med familien på fritiden hele vinteren.

Javier Mascherano har ennå ikke kommet til enighet med Liverpool om en ny kontrakt. Kontraktsforhandlingene vil fortsette etter VM, men nå antyder han at fremtiden kanskje ligger et annet sted enn på Anfield. Argentineren innrømmer at familien sliter med å finne seg til rette på Merseyside. I fjor sommer ønsket han svært gjerne å slutte seg til Barcelona, men Rafael Benítez tillot ham ikke å dra.

- Situasjonen med Barcelona påvirket meg, uttaler Mascherano ifølge Liverpool Daily Post.

- Det var synd at det ikke ble noe av ettersom det var byen jeg ønsket å bo i.

- Det var mange diskusjoner og problemer i løpet av den halvannen måneden. Det var vanskelige tider for meg. Den ene dagen var jeg på vei til Barcelona, den andre ikke.

- Og Liverpool sa at jeg ikke var til salgs.

- Psykisk påvirket det meg fordi jeg ikke klarte å tenke på Liverpool. Jeg var fokusert på andre saker og ikke på arbeidet mitt, treningen og å spille.

- I tillegg hadde vi problemer med Argentina. Plassen i VM sto i fare. Det var mange kompliserte ting på den tiden.

- Jeg gjør ikke mye i fritiden, det er sant.

- Jeg kan dra til London med kona for å shoppe litt, men jeg har allerede vært i London tusenvis av ganger. Hvis jeg ønsker å reise til en annen by, må jeg ta fly.

- Det som tar på å leve i Liverpool er at det er bare to andre argentinere her, Emiliano Insua og Maxi Rodriguez.

- Insua og jeg bor i et privat nabolag. Han bor i en blokk og jeg i en annen. De er 15 meter fra hverandrre, og vi pleier å se på hverandre gjennom vinduet.

- Noen ganger kommer Zabaleta fra Manchester, men Carlos Tevez kommer på ingen måte hit. Hvis jeg vil se ham, må jeg reise til ham og banke på døren hans.

- Han liker ikke å forlate hjemmet sitt. Så om vinteren, i løpet av fire eller fem måneder, må jeg være hjemme hele dagen med familien.

- Jeg har ingen problemer med å bo i Liverpool, men jeg synes at min kone og døtrene fortjener å nyte hver dag for fullt og leve sitt liv, men de må være hjemme hele dagen.

- Min kone snakker ikke et ord engelsk, så hun er 100% avhengig av meg. Jeg lever her sammen med dem. Det er min verden, mitt liv.