Firkløver ute mot Trabzonspor

Steven Gerrard, Fernando Torres, Daniel Agger og Maxi Rodriguez ble alle hjemme da Liverpool i dag reiste til Tyrkia for å møte Trabzonspor i morgen.


Roy Hodgson bekrefter i dag overfor liverpoolfc.tv at fire seniorspillere ikke ble med troppen til Tyrkia i dag. De røde skal i morgen forsvare en 1-0 ledelse borte mot Trabzonspor, og som vil avgjøre om Liverpool kommer til gruppespillet i Europa League. Gerrard, Torres, Agger og Maxi Rodriguez vil bli værende på Merseyside av forskjellige årsaker.

- Steven Gerrard har dessverre fått merke et ryggproblem som han også har slitt med tidligere og som han av og til får kjenning av. Forhåpentligvis vil det ikke forhindre ham i å spille på søndag, sier Hodgson.

- Det samme gjelder for Agger angående søndag. Han spilte mot Manchester City ut fra hva som egentlig var mot legens råd. Han ønsket å spille men følte seg dårlig etter kampen. Dette først og fremst på grunn av hjernerystelsen han fikk mot Arsenal, slik at det vil være tåpelig å risikere ham på torsdag.

- Maxi er syk. Han er for tiden sengeliggende med et mageonde, slik at han er helt uaktuell.

- Angående Fernando Torres har vi tatt den avgjørelsen at vi ikke ønsker å risikere ham i tre kamper i tett rekkefølge på dette tidspunkt av sesongen, etter at han har gjort det veldig bra som har kommet i gang så tidlig.