Fokus på stabilitet

Roy Hodgson kunne selvsagt tenkt seg mer penger til spillerkjøp, men han er fokusert på å jobbe og utvikle spillertroppen slik at laget kan kjempe i toppen til tross for klubbens gjeld.

Liverpool har brukt bare £10,5M på overgangsmarkedet i sommer. mens mandagens motstander Manchester City har kjøpt spillere for nesten utrolige £130M. Roy Hodgson innrømmer at han gjerne hadde hattt mer å rutte med, men påpeker at stabilitet og en plattform å jobbe videre fra er det viktigste.

 - Jeg ville like å ha penger dersom jeg hadde tid til å undersøke hvor de pengene kunne bli brukt på en smart måte. Hvis noen gir meg mye penger nå og sier:” Gå ut og kjøp noen spillere” med en uke igjen av overgangsvinduet, ville det ikke ha vært en stor fordel, sier Hodgson til The Times.

- Jeg har bare vært her i fem uker. Først ville jeg sørge for at jeg hadde oversikt over alle i denne klubben, bare i tilfelle vi hadde en utmerket 17-åring.

- Selvsagt ville jeg like å ha penger, akkurat som alle andre managere i ligaen. Jeg ville like å være i stand til å bruke dem, men det viktigste er å få stabilitet og en plattform, slik at hvis vi har penger, så kan vi bruke dem lurt og ikke kaste dem bort.

Hodgson tror at Manchester City kan bli tittelutfordrere når man tar i betraktning alle pengene Roberto Mancini har til disposisjon.
- Chelsea klarte det. Jeg vil si at de ikke var som utfordrer da Roman Abramavich kom inn og tok over klubben. Blackburn klar det også med Jack Walker, som kom til en klubb som aldri vant noe. Så hvorfor skal det ikke være mulig for Manchester City.

- Mancini har jobbet i Inter. Jeg tror ingen engelske trenere jobber under det presset som finnes der. Press vil ikke være noe som bryr ham unødvendig.