Forholdene rundt stadion ble avgjørende

Liverpool v Fulham ble ikke utsatt på grunn av tilstanden til gressmatta på Anfield. Det var vinterforholdene rundt stadion som førte til at politiet anbefalte avlysning.

I Liverpool har man ikke opplevd lignende snømengder som det man har nå på mange, mange år. Snøen førte til farlige kjøreforhold på veiene rundt Anfield. Dermed anbefalte politiet avlysning.

- Representanter for klubben møtte politiet lørdag morgen, for å vurdere værforholdene. Sikkerheten til supporterne står alltid i høysetet, og selv banen var i en slik forfatning at det var mulig å spille fotball der, var forholdene rundt stadion og også lengre unna av slik art at det ikke var tilrådelig å la kampen gå som terminfestet. Avgjørelsen ble tatt av sikkerhetsgrunner, med hensyn til tilreisende fans, på oppfordring fra politiet, uttaler en talsmann for Liverpool FC til Liverpool Daily Post.

- Alle billetter som er solgt vil være gyldige når kampen nå settes opp på en senere dato. Vi tilbyr også å refundere billetter, og kommer til å offentliggjøre en deadline for slik refusjon. Dette vil bli gjort så snart ny kampdato foreligger. Da kan vi selge de billettene som leveres tilbake på nytt, til andre supportere.

- De som kjøpte VIP-pakker til Fulham-kampen oppfordres til å ta vare på sine billetter, da disse også vil være gyldige på den nye kampdatoen.

- Vi vil informere alle supportere om den nye datoen så snart som mulig, avslutter talsmannen.

Liverpools kamp mot Fulham var en av åtte Premier League-kamper som ble utsatt i helgen, grunnet vinterværet i Storbritannia. Bare Blackburns kamp mot West Ham og Sunderlands kamp mot Bolton gikk som planlagt.