Forsinket av bonuskrav

Roy Hodgson mener at han har krav på bonuser fra Fulham etter forrige sesong. Representanter for begge parter var i går i forhandlinger for å løse situasjonen. The Guardian tror ikke Kenny Dalglish forlater klubben.

Ifølge The Guardian er det eneste hinderet før en utnevnelse av Roy Hodgson som ny Liverpool-manager knyttet til hans avgang fra Fulham. Det skal stå på bonuser som 62-åringen føler han har krav på etter forrige sesongs 12. plass i Premier League og finaleplass i Europa League. Representanter for begge parter jobbet i går kveld for å finne en løsning. Dersom de kommer til enighet, bør Hodgson kunne bli presentert som planlagt senere i dag.

Roy Hodgson har også blitt linket til ny landslagssjef for England dersom Fabio Capello skulle avgå, men Hodgson skal visstnok ikke ha fått en klausul i kontrakten med Liverpool om at han kan forlate klubben dersom det engelske fotballforbundet skulle komme med en henvendelse.

Kenny Dalglish sin posisjon som Liverpool-ambassadør og på The Academy har det vært usikker siden jakten på Rafael Benítez’ arvtager begynte, men det forventes ikke at skotten slutter.