Fortvilet over å miste Atletico-kampene

Fernando Torres er fortvilet over at han mister Liverpools semifinaler mot Atletico Madrid, men erkjenner at det ikke var noen vei utenom operasjon etter å ha ødelagt menisken i høyre kne.

- Vi vurderte alle muligheter før vi bestemte oss for å operere. Menisken var ødelagt, og legene mente det var best å operere, sier Torres til Liverpoolfc.tv.

- Skaden oppstod i det andre minutt i kampen mot Benfica på Anfield. Jeg spilte 85 minutter med skadet kne. Dersom jeg hadde vært bekymret for VM, ville jeg ha bedt om å bli byttet ut med en gang jeg kjente smertene. Men jeg ønsket å nå Europaliga-finalen med klubben min, forteller toppscoreren.

- Tidligere denne uken var alt så uklart. Det virket å være tre muligheter. Den ene var at menisken var fin. Den andre var at dette var et uidentifisert problem. Den tredje var at menisken var skadet. Jeg hadde en ny MR-undersøkelse i Liverpool fredag ettermiddag, og den fastslo at menisken var skadet og at jeg nesten helt sikkert måtte operere.

- Jeg ville ha elsket å returnere til Atletico for å spille mot min barndomsklubb foran fansen der igjen, men jeg håper jeg får flere muligheter til det i fremtiden.

Torres føler seg sikker på at han vil være i stand til å spille i sommerens VM.

- Jeg har ventet fire år på dette, og dersom alt går bra forventer jeg ikke å gå glipp av VM. Jeg har alt begynt med rehabiliteringstrening.

Torres satte kursen mot Barcelona på lørdag for å bli operert av knespesialisten Ramon Cugat på søndag. Det ble en lang tur med tog og bil, og overnatting like utenfor Paris.

- Turen var et eventyr i seg selv. Jeg var ganske sliten da jeg kom til Barcelona klokken 20.30 søndag kveld. Jeg rakk nesten ikke en kjapp dusj på hotellet før jeg måtte være på plass på klinikken hvor Dr Cugat ventet på meg. Tre timer senere var meniskoperasjonen over, forteller Torres.