Forventer jevne kamper

Intet engelsk lag har noen gang vunnet på Vicente Calderon. Atletico-kaptein Antonio Lopez ivrer etter at den statistikken skal bestå. Sanchez spår jevn kamp.

- Vi vier all vår oppmerksomhet til Europa League og kampen mot Liverpool nå. Det blir en tøff kamp i et høyt tempo, men jeg spår også at det blir en flott fotballkamp. Vi får håpe det går vår vei, uttaler Lopez til uefa.com.

- Det faktum at ingen engelske lag har vunnet på Vicente Calderon forteller at vi har gjort det bra mot engelske lag tidligere, og vi ønsker at det skal fortsette slik, legger han til.

- Vi ønsker å gjøre livet surt for motstanderen på vår hjemmebane, og fremstå som et vanskelig lag å slå. Vi vet alle hvor vanskelig det blir. Vi må spille på våre egne styrker, og ta vare på de sjansene som byr seg.

Lopez tror ikke Liverpools lange reise vil distrahere laget fra Merseyside.

- Så snart kampen er i gang, vil de ikke tenke på hvordan de reiste hit. Disse to kampene blir helt annerledes enn de vi har spilt tidligere denne sesongen. Stemningen i troppen er god, avslutter forsvarsspilleren.

Sanchez spår jevn kamp
Atletico-trener Quique Sanchez Flores tror ikke at hans mannskap vil oppnå noe resultat mot Liverpool i morgen som gjør at hans lag kan slappe av i returen på Anfield om en uke.

- Jeg kan ikke se at vi får noe resultat som vil gi oss en indre ro foran returoppgjøret. Det er alltid ukomfortabelt å spille på Anfield, uansett hva som er resultatet fra den første kampen. Liverpool er et lag som er kapable til å slå tilbake og spille fantastiske enkeltkamper, uttaler Flores til ESPN.

- Det viktigste for oss blir å holde kollektivt fokus. Som regel er resultatene fra første kamp veldig jevne i denne turneringen. Jeg tror ikke noe blir avgjort på Vicente Calderon. Vi må uansett spille opp mot vårt beste.