Forventer respons fra Poulsen

Christian Poulsen vil starte dagens kamp mot West Ham, og Roy Hodgson forventer at han vil gi svar til kritikerne. Manageren antyder at Dani Pacheco ikke har tatt vare på sine sjanser.

Roy Hodgson gjør det klart at Christian Poulsen overtar for Lucas på Anfield i kveld. Manageren forventer en reaksjon fra en spiller som er sterk mentalt, etter at dansken de siste kampene har fått jubel når han er blitt byttet ut og møtt med piping da han har kommet inn på banen. Hodgson gir imidlertid ikke mye håp til en Dani Pacheco som skal ønske seg bort fra Liverpool.

- Han var fremragende i Napoli og gjorde det veldig bra i Trabzon, sier Roy Hodgson om Christian Poulsen. – Det er imidlertid klart at han har hatt et par uheldige kamper på Anfield hvor han ikke har spilt opp mot sitt beste. Han har slått noen feilpasninger og da er det klart at publikum vil kritisere ham.

- Christian er en meget sterk person, veldig sterk mentalt, og han er en god spiller. Han må bare komme igjennom dette og det er noe som ikke vil skje umiddelbart.

- Ingen ting jeg kan si vil forandre det faktum at dersom han misser med to eller tre pasninger, eller spiller svakt, da vil fansen igjen være over ham.

- Slik er livet, men han er sterk nok til å håndtere det. Han ville ikke ha spilt denne kampen dersom Lucas ikke var suspendert, siden Lucas har spilt veldig bra og ikke fortjener å bli satt ut av laget.

- Dette gir ham en sjanse og jeg er sikker på at vi kommer til å få se en veldig bestemt og hardt arbeidende Christian Poulsen. Han vil prøve å overbevise meg om at jeg ikke skal sette Lucas tilbake på laget. Det er hva jeg forventer av ham, forklarer Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Han er en spesiell type spiller, han gjør det greit, sier Roy Hodgson om Dani Pacheco. Den lille spanjolen imponerte under EM for U19 landslag i sommer og ble toppscorer i turneringen. På Anfield har han imidlertid måttet ta til takke med smuler i forhold til sjanser for førstelaget.

- Han har hatt øyeblikk hvor han har sett bra ut, andre øyeblikk hvor det samme ikke helt har vært tilfellet. Han arbeider med sitt spill.

- Han var med i den beklagelige kampen mot Northampton. Det er et faktum at det var en stor mulighet for de utenfor de første 13 eller 14 til virkelig å vise meg at “du bør også tenke på meg”, men det var altså bare Soto og Shelvey som kom fra det oppgjøret med noe heder.

- Vil han få sjansen igjen? Trolig i en av disse kampene i Europa og vet hvem, kanskje kan han storme inn på scenen igjen, men det er veldig vanskelig å gjøre det i en kamp for reservene.