Fransk back linket

Liverpool er linket til OSC Lilles høyreback, Mathieu Debuchy. En sum på mellom åtte og 20 millioner kroner er nevnt.

Silly Season er på sitt travleste siste uka i overgangsvinduet, og Liverpool linkes til mange spillere i disse dager. Dette vil ikke avta, etter at de røde ligger på en svak 17. plass etter to ligarunder.

Siste link er den franske høyrebacken Mathieu Debuchy i OSC Lille. Ligue 1-spilleren er 25 år gammel og blir ifølge den franske avisen L`Equipe av Liverpool-manager Roy Hodgson sett på som en ypperlig konkurrent for Glen Johnson.

Debuchy har en kontrakt som gjelder til utgangen av 2011/12-sesongen og det er ventet at en overgangssum vil bli på mellom 1-2,5 millioner euro (8 til 20 millioner kroner).

Debuchy er en veldig solid forsvarsspiller, men er også en spiller som er villig til å gå framover på banen. Han er flink til å komme med farlige krossere og har en god skuddfot. 

En tidligere trener av spilleren, som ikke ble tatt ut på det franske laget som møtte Norge forleden, kaller Debuchy for uredd, "Terminator", og som en spiller med fremragende innsats og som en spiller som "putter hodet sitt i situasjoner der andre putter føttene".