Fremtidsløftet Shelvey

Roy Hodgson sier at Jonjo Shelvey allerede har vist at han var et godt kjøp. Unggutten vil i kveld spille mot et Utrecht som tar med seg flere tusen fans til Merseyside. Bekreftet: Danny Wilson spiller fra start.

Beskjeden selvtillit
Det er bekreftet at Jonjo Shelvey starter kveldens kamp mot Utrecht. Det er fjerde gang at 18-åringen er med fra avspark i Europa League denne sesongen, og den niende gangen han er på banen for de røde totalt. Hentet for £1,7M fra Charlton i sommer er han den tenåringen som Roy Hodgson har gitt mest tillit, og manageren mener at midtbanespilleren allerede har fått vist at han har det potensialet som klubben så for seg.

- Det er godt å se at en ung spiller som vi har investert penger i viser seg å bli verdt det vi betalte og beviser at han er det fremtidsløftet vi tror han er, sier Roy Hodgson foran den siste gruppespillkampen i Europa League.

- Han er en ung mann med selvtillit, men han er også en beskjeden ung mann som vet at det gjenstår mye arbeid før han med løftet hode kan si at “se på meg, hvilken god Premier League spiller jeg er.”

- Spesielt i en spiller som Gerrard, og også Poulsen og Lucas, har han spillere som han kan se opp til og vite hva som vil kreves. Forhåpentligvis kan de hjelpe ham til å nå dit.

- Jeg har kunnet hvile en rekke spillere i våre kamper i Europa, noe som har vært nyttig av to årsaker. Det har gitt oss muligheten til å være mer uthvilte i ligaen, samtidig som det har gjort at vi har kunnet se nærmere på unggutter som Shelvey, Kelly, Pacheco og Wilson.

Roy Hodgson bekrefter nå at Danny Wilson også vil spille fra start mot Utrecht.


Utslått Utrecht gleder seg
Da Utrecht kom til Europa League og trakk Liverpool i gruppespillet, var kampen på Anfield hva klubbens supportere virkelig ønsket å se. Nå er nederlenderne sjanseløse til å gå videre før avslutningen av gruppe K, men det er likevel ventet 3500-4000 tilreisende fra Utrecht. Trener Ton du Chatinier gleder seg også til møtet med The Kop.

- For oss er dette en stor kamp mot en stor klubb i en meget berømt stadion, sier du Chatinier. – Vi har et ungt lag og for spillerne vil det bli fint å kunne spille her mot noen store navn.