Gerrard, Carragher og Torres hviles?

De siste rapportene fra England tyder på at Roy Hodgson kommer til å hvile seniorspillere som Steven Gerrard, Jamie Carragher og Fernando Torres i kveldens Europa League-kamp mot Steaua Bucuresti.

Roy Hodgson varslet endringer på laget under gårsdagens pressekonferanse på Anfield, og det er meget sannsynlig at han lar noen av de faste spillerne få litt sårt tiltrengt hvile foran helgens storkamp mot Manchester United på Old Trafford.

- Vi kommer til å gjøre noe av det samme som Alex Ferguson gjorde mot Rangers. Den dagen du slutter å se frem til kamper fordi du er redd for å bli kritisert, er det på tide å gi seg som manager, uttaler Hodgson til The Guardian.

- Vi har en rekke nye spillere på laget, og en ny start er en ny start. Jeg kommer fra Fulham der jeg benyttet det samme laget i to og et halvt år. De samme spillerne spilte hele tiden i tråd med samme fotballfilosofi og ideer. Nå er jeg i en ny klubb der jeg prøver å sette sammen et lag og innføre en filosofi sammen med laget. Alt er nytt, og hver eneste treningsøkt og kamp er en læringskurve. Jeg vil lære av dette.

Hodgson har opplevd å tape kun en av de åtte kampene han har ledet Liverpool som manager, men spillet har vært så som så.

- Vi vil levere bedre fotball etter hvert. Birmingham-kampen var ikke av våre beste kamper, men spillestilen var ikke noe problem mot Arsenal, og det var den samme spillestilen vi benyttet mot dem som mot Birmingham. Ikke noe var forandret fra den ene til den andre matchen, med unntak av at vi har mistet et par spillere på grunn av skader. Men laget må bli mer kreativt, og må også forbedre seg defensivt. Dessuten må vi bli bedre på dødballsituasjoner. Vi må forbedre oss på alt vi jobber med.