Gerrard gleder til ligastart

Steven Gerrard håper Liverpool igjen vil løfte seg denne sesongen, og gleder seg til ligastarten. Han vil vise seg frem for Roy Hodgson, og sier at alle har fått en ny start under Roy Hodgson.

Steven Gerrard spilte en av sine svakeste sesonger for Liverpool forrige sesong, men har i sommer både i VM, for Liverpool mot Rabotnicki og England mot Ungarn vist at han allerede har toppformen inne. Kapteinen håper nå at alle viser hva de virkelig kan den kommende sesongen.

- Når du er kaptein for Liverpool har du noe du må bevise hver dag. Med en ny manager og nye spillere som kommer inn, må du vise det enda mer, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- For Jamie Carragher, Pepe Reina og Fernando Torres er det likt. I Liverpool Football Club kan du ikke ta deg tid til å slappe av. Det er forventet at du skal vinne hver kamp du, og at du skal gjøre ditt beste hver gang du tar på deg den røde trøya.

- Det er mye positivitet rundt her nå, og du må gi herrene som styrer klubben skryt. De har gjort mange forandringer i støtteapparatet og spillerstallen, og av og til må slikt bare gjøres.

- Når noe slikt skjer får alle en fersk start, og det fører til at folk får smilene tilbake. Jeg er glad for at jeg kan gå inn i denne sesongen med en positiv følelse, og med tro på at vi kan oppnå suksess. Alle kjører inn på treningsfeltet med en positiv følelse, og supporterne gleder seg.

Steven ble lenge linket til Real Madrid i sommer, og spekulasjonene skjøt fart da han nektet å prate om klubblaget under VM i Sør-Afrika. Det handlet bare om å holde fokus på mesterskapet, sier kapteinen.

- Det handlet bare om å glemme Liverpool akkurat da, og så ha en ferie, lene seg tilbake og se hva som skjedde. Jeg holdt kontakten med Christian Purslow gjennom sommeren, og for å være ærlig synes jeg hans handlinger viser at han har holdt ord.

- Nå har jeg tre år igjen av min kontrakt, og jeg ser frem til utfordringen - og det er litt av en kamp vi starter med! Det kommer til å bli tøft, men dersom vi kan vinne den vil vi sende ut en klar melding. Vi kommer ikke til å nå toppformen vår umiddelbart, men samtidig skal Arsenal kjenne at de virkelig har spilt en kamp.

Gerrard innrømmer at han var langt unna sin normale standard forrige sesong.

- Forrige sesong var en av de lange sesongene du knapt kunne vente på å bli ferdig med. Vi hadde ingen finaler å spille, vi var langt unna i ligaen, og det var mange sure miner, men det viser hvor fort ting kan snu.

- Personlig så var jeg veldig frustrert over hvordan jeg spilte forrige sesong, og jeg ønsker å få orden på det.

De spurte også kapteinen om eierssituasjonen.

- Det spørsmålet må du stille til de rette folkene. Alt vi kan håpe på er at det skjer snart, men det som er viktigere er at man ser på det store bildet, og tar avgjørelser som vil gagne klubben i årene fremover.