Gerrard håper på opptur

Liverpool-kaptein Steven Gerrard håper at eierskiftet i klubben bidrar til å gi spillerne et løft i morgendagens lokaloppgjør mot Everton på Goodison Park.

- Vi befinner oss i en tabellsituasjon vi ikke ønsker å være i. Klarer vi å ta maksimalt med poeng i morgen, kan det løfte oss frem til en mer komfortabel situasjon, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Lokaloppgjørene på Merseyside er alltid store kamper. Rivaliseringen mellom de to lagene er enorm, og vi ønsker at våre supportere skal ha mest å juble for i morgen kveld. Dette er en veldig viktig kamp, og vi må sørge for at vi spiller bedre enn i vår forrige kamp dersom vi skal ha forhåpninger om å stikke av med poengene.

Gerrard tror at tidligere seire på Goodison bidrar til at de røde har et psykisk overtak før matchen.

- Min erfaring fra tidligere tilsier at alle får selvtillit dersom man går fra noen svake resultater til å vinne et lokaloppgjør. Nå blir det viktig å forbedre ting ute på banen. Klarer vi å få en god, overbevisende derby-seier, vil det gjøre underverker for laget.

- Det er alltid press på meg og de andre seniorspillerne i klubben. Beskjeden til guttene er; Se hvordan vi ligger an i ligaen. Vi innser at vi ikke har prestert bra så langt denne sesongen. Nå må vi trekke i samme retning, og levere en prestasjon som er god nok til å slå Everton.