Gerrard i rute til helgen

Roy Hodgson har god tro på at Steven Gerrard vil være tilbake i Liverpools startoppstilling mot Fulham på Anfield kommende lørdag. Manageren håper å ha kapteinen tilbake i trening igjen allerede i dag.

Gerrard pådro seg som kjent en hamstringskade i Englands privatlandskamp mot Frankrike den 17.november, og har vært ute av spill siden. Det betyr at han har stått over Liverpools fem siste kamper.

Manager Roy Hodgson er nå optimist og tror at Gerrard vil være tilbake i trening denne uken, og kanskje allerede i dag. Da vil kapteinen få alle muligheter til å bevise at han kan spille lørdagens kamp mot Fulham.

- Steven er i rute til helgen. Han har jobbet veldig hardt for å bli skadefri. Steven og Jamie Carragher er spillertyper som hater å gå glipp av kamper. Steven har vært veldig bestemt på å komme tilbake så fort som overhodet mulig, og fysioterapeutene er fornøyd med fremgangen han gjør. Han føler seg ganske bra nå, forteller Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Det store spørsmålet med en spiller som har hatt en hamstringskade eller en strekk i baksiden av låret, er når man kan erklære ham som helt skadefri og klar til å spille kamp igjen. Vi må være forsiktige, så vi ikke risikerer å slå opp igjen skaden. Så dette er egentlig i hendene til sportsvitenskapsfolkene. De bestemmer når han kan spille igjen.

- Jeg tar dem på ordet, da jeg selv egentlig ikke kan utøve noe press i denne sammenheng. Jeg vil knust om vi benytter ham for tidlig, men jeg vet han håper at han vil være i stand til å spille deler av kampen mot Fulham, og det gjør jeg også.

- Vi trener i dag. I morgen er det treningsfri for de som ikke skal spille mot Utrecht. Dersom han skal spille kampen mot Fulham, må han definitivt være tilbake i trening med laget på torsdag. Det er sikkert.

- Det er fristen jeg setter. Men jeg håper fortsatt at han kan være med på deler av dagens trening.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.