Gerrard kåret til månedens LFC-spiller

Steven Gerrard fikk flest stemmer av supporterne og ble dermed Standard LFC Player of the Month for september. Ikke så bekymret for tabellposisjonen.

Steven Gerrard er av supporterne kåret til Liverpools beste spiller i september. Han scoret begge Liverpools mål mot Manchester United på Old Trafford. På tre kamper totalt i forrige måned fant han veien til nettmaskene like mange ganger.

- Jeg tror alle i fotballklubben vet at vi har behov for å forbedre saker og forbedre resultatene på banen, sier Steven Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Ja, jeg er fornøyd med min egen form, men jeg tror fortsatt at jeg kan bli bedre, og selvsagt kan laget bli bedre.

- Det er viktigere for meg at laget spiller bra enn meg personlig. Forhåpentligvis vil en annen motta denne prisen i neste måned og snakke om at Liverpool er høyere opp på tabellen.

- Jeg tror ikke at det er krise. Jeg er ikke så bekymret. Selvsagt ser ikke tabellen bra ut i øyeblikket, men det er tett. Jeg føler at dersom flaksen går litt vår vei eller at vi får til en stor opptreden, kan det bli bedre og vi kan komme oss oppover tabellen.

- Det er alltid hyggelig å få anerkjennelse av fansen. Det er de viktigste personene i kllubben. Dersom ting utenfor forhåpentligvis blir løst, kan vi få vi få smilene tilbake hos dem med en god opptreden.

Roy Hodgson synes supportere foretok et godt valg.
- Formen hans har vært veldig god. Veldig, veldig god. Han spilte utrolig bra og gjorde det i et par posisjoner for oss. Han spilte i en fremskutt rolle og i en litt mer dypere rolle. Uansett hvor han spiller, gjør han det bra.

- Han har vært en av spillerne, akkurat som Carragher, som ikke har hatt formsvikt eller blitt påvirket av det faktum at resultatene ikke har gått vår vei.