Gerrard og Cole usikre mot Bolton

Hodgson sier at Gerrard og Cole er usikre til kampen mot Bolton. Gerrard var svært sliten etter Wolves-kampen, mens Cole igjen har fått problemer med ankelen.

Roy Hodgson avslørte på dagens pressekonferanse at både Joe Cole og Steven Gerrard er usikre til kampen mot Bolton. Steven Gerrard var tilbake mot Wolverhampton og spilte sin første kamp på flere uker, men avsluttet kampen med krampe. Liverpoolfc.tv antyder likevel at kapteinen sannsynligvis blir involvert mot i morgen. Mer usikkert er det med Joe Cole som igjen ar fått problemer med ankelen som satte ham på sidelinjen for en tid tilbake.

- Det var ingen direkte skader etter kampen. Steven var ekstremt sliten etter å ha spilt sin første kamp på lenge. Det vil bli interessant å se i morgen hvordan restitusjonen har gått for enkelte spillere, fortalte Hodgson ifølge Liverpoolfc.tv.

- Joe Cole forverret ankelen på trening i går. Han hadde en lei ankelskade for et par uker siden. Den gikk over, men den har blitt verre igjen. Jeg må vente på informasjon om ham også. Forhåpentligvis vil det ikke være såpass ille at det holder ham utenfor kampen, men det er en gjentagelse av skaden som holdt ham ute i omtrent ti dager.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken