Gerrard reddet England

Steven Gerrard scoret begge Englands mål i 2-1-seieren mot Ungarn. Agger tilbake etter ryggskade. 90 minutter for Johnson, Agger, Mascherano og Skrtel. Kyrgiakos seirende ut av rød duell. U21-debut for Wilson.

Det har blitt spilt en rekke privatlandskamper i kveld. Mest fremtredende var Steven Gerrard som reddet sitt lands ære ved å score begge Englands mål i 2-1-seiren mot Ungarn på Wembley. Gjestene tok ledelsen i det 62. minutt, men Gerrard utlignet i det 69. minutt. Fire minutter senere fastsatte han sluttresultatet til 2-1. Englands kaptein fikk stående ovasjoner da han ble byttet ut i det 83. minutt. Glen Johnson spilte 90 minutter.

Danmark spilte 2-2 mot Tyskland hjemme i Parken. Daniel Agger var tilbake i spill etter ryggplagene som holdt ham utenfor returkampen mot Rabotnicki og holdt i 90 minutter. Midtstopperen hadde fire avslutningsforsøk, blant annet et skudd i stolpen. Agger bar kapteinsbindet i én omgang.
- Det var fantastisk at jeg fikk den tilliten, og jeg mener selv at jeg kan bære det, så det var en rar og god følelse, sier Agger til tipsbladet.dk
Det er ennå ikke bestemt hvem som blir fast dansk landslagskaptein etter at Jon Dahl Tomasson ga seg på landslaget etter VM.
- Det har vi ikke snakket om ennå. Så vidt jeg vet tar vi én kamp av gangen.

I Dublin vant Argentina 1-0 mot Irland. Javier Mascherano var kaptein for Argentina og spilte hele kampen. Emiliano Insua kom innpå 26 minutter ut i andre omgang, mens Maxi Rodriguez var ubenyttet reserve.

I den røde duellen i Beograd gikk Sotirios Kyrgiakos’ Hellas seirende ut med 1-0 over Milan Jovanovic sitt Serbia. Kyrgiakos ble erstattet i pausen, mens Jovanovic gikk ut i det 65. minutt.

Martin Skrtel spilte hele kampen og pådro seg gult kort da Slovakia og Kroatia scoret ett mål hver i Bratislava.

Marokko beseiret Ekvatorial-Guinea 2-1 i Rabat. Nabil El Zhar spilte fra start, men ble etter hvert bytte ut med tomålsscorer Hadji.

Danny Wilson fikk sin debut for Skottland U21 mot Sverige U21 i Paisley. Kampen endte 1-1 etter at skottene utlignet på overtid.

I EM-kvalifiseringen for U21-landslag var fire Liverpool-spillere i aksjon. Peter Gulacsi vartet opp med noen fine redninger i første omgang og holdt Ungarn inne i bortekampen mot Bosnia & Hercegovina. Krisztian Nemeth sendte imidlertid ungarerne i ledelsen i det 79. minutt, hans tredje mål i kvalifiseringen. Ungarn vant til slutt 2-0. Nemeth var på banen samtlige minutter.

Frankrike U21 tapte overraskende 0-1 mot Belgia U21 i Vannes. David N’Gog bar kapteinsbindet for Frankrike, men fant altså ikke veien til nettmaskene denne gang. Liverpool-spissen var på banen hele kampen.

lsland U21 tok en imponerende 4-1-seier mot Tyskland U21 i Hafnarfjördur. Victor Palsson ble byttet inn på stillingen 3-1 i det 79. minutt.