Gerrard sulten på trofé

Steven Gerrard synes Europa League er en viktig turnering ettersom Liverpool ikke har vunnet et trofé på fire år. De røde har havnet i en sterk gruppe.

I Europa League ble Liverpool trukket i gruppe med Steaua Bucuresti, FC Utrecht og SSC Napoli. Gerrard mener at han og lagkameratene kommer til å gi 100 prosent i turneringen selv om hovedfokus blir å komme blant de fire beste i Premier League.
- Det er en sterk gruppe. Jeg ser selvsagt frem til kampene. Pressen vil tidlig gjøre oss til favoritter, det er jeg sikker på, på grunn av vår erfaring i Champions League og forrige sesong i Europa League.

- Jeg har tro på at vi skal ta oss videre fra gruppen, men det vil bli tøft. Trekningen har gitt oss noen vanskelige utfordringer. Jeg tror ikke Europa League er en prioritet. Alle vet at vår ligaplassering, der vi havner på slutten av sesongen, er prioritet.

- Men det er et trofé, det er en stor cup. Vi har ikke vunnet et trofé på fire år nå, slik at det er viktig  å prestere bra i alle cupene og forsøke å belønne fansen med en finale.