Gerrard ute i inntil en måned

Peter Brukner sier at Steven Gerrard blir ute en god stund, og antyder 3-4 uker før Liverpool-kapteinen er tilbake i spill.

- Steven Gerrard blir nok ute en stund, er jeg redd. Jeg antar det vil dreie seg om tre til fire uker, sier Brukner til Liverpoolfc.tv.

- Han har akkurat vært inne til en foreløpig vurdering her på Melwood, og det ser utvilsomt ut som det dreier seg om en alvorlig hamstringskade, legger australieren til.

Gerrard vil gjennomgå en scan av skaden senere i dag, men dette er altså den foreløpige vurderingen til det medisinske teamet på Melwood etter hamstringskaden Liverpool-kapteinen pådro seg i det 84.minutt av Englands privatlandskamp mot Frankrike i går.

- Gerrard skal nå inn til en scan, og vi får resultatene av denne i kveld, sier Brukner.

- Når du sier at du er klar til innsats for landslaget, må du akseptere at de bestemmer hvor lenge du skal være på banen. Det var flere uheldige omstendigheter som førte til Stevens skade i går kveld, blant annet at han spilte litt lenger enn vi hadde håpet på. Det er skuffende, men det er ingenting vi får gjort med det nå, fortsetter han.

- Vi får gå videre, og jobbe så hardt vi kan for å få han tilbake i spill for Liverpool så snart som mulig, avslutter Brukner.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.