Gillett benekter at han selger seg ut

De amerikanske eierne har overfor Sky Sport News kommet med informasjon fra sin side, nå som eiersituasjonen synes å nærme seg et mulig klimaks.

Alan Myers, mannen som for en tid tilbake reiste til Texas for å intervjue Tom Hicks ved peisen, har kommentert eiersituasjonen i LFC pr. i dag med hjelp fra sine amerikanske kilder. Det dreier seg trolig om personer som uttaler seg på vegne av Tom Hicks, selv om Myers ikke utdypet dette.

Det skal dreie seg om en 2-årig plan for Tom Hicks ved hjelp av refinansiering gjennom Blackstone/GSO. Opplysninger som virker mer hule etter at det nå har kommet opplysninger om at investeringsgruppen har trukket seg ut av en mulig refinansiering.

Propagandamaskinen til Hicks gjentar tidligere opplysninger at det var en del av avtalen at Blackstone skulle få en aksjepost i klubben, etter at en “betydelig andel av gjelden til RBS var blitt betalt ned”.

Kildene skal også ha uttalt at tegninger til ny stadion ville bli fullført og klare til den nye eieren som var planlagt hentet inn i løpet av disse to årene. Hva som ikke er fullført med dagens tegninger kan man da spørre seg.

I tillegg skulle Blackstone stille til rådighet penger for Roy Hodgson å bruke i det neste transfervinduet.

Alt som sagt påstander fra siden til Tom Hicks. Alan Myers mente imidlertid at det var stor rift innad i det nylig opprettede styret på fem personer, hvor administrerende direktør Christian Purslow, kommersiell direktør Ian Ayre og formann Martin Broughton alle var på kant med texaneren.

Myers fortalte videre at han hadde kontaktet George Gillett via e-mail da det ble skrevet at medeieren ikke skulle ha midler til å kunne oppfylle sine forpliktelser overfor RBS, og ville bli nødt til å si fra seg sin aksjepost. Det skal imidlertid Gillett ha benektet i et svar. Ifølge Myers vil imidlertid Gillett få redusert til stemmerett og dermed innflytelse når den påståtte refinansiering skulle finne sted, uten at han kunne forklare dette nærmere.

Myers gjentok tidligere påstander om at en refinansiering kunne skje så tidlig som 1.oktober, altså mindre enn to uker unna. Da vil man også få et bedre svar på om dette er opplysninger som har noe samsvar med virkeligheten.