Glad for gjenforening med Roy

Christian Poulsen ser frem til å jobbe sammen med Roy Hodgson igjen. Manageren ledet FC København da dansken fikk sitt gjennombrudd for ti år siden. Ikke cup-tied i Europa League.

Christian Poulsen signerte en treårskontrakt med Liverpool før ha ntrente med sine nye lagkamerater tidligere i dag.
- Jeg hadde to gode år med ham, så jeg håper at det kan fortsette. Forhåpentligvis vil han bli fornøyd med mine kvaliteter, sier Christian Poulsen til Liverpoolfc.tv.

- Han er en manager som har vært over hele verden og har mye erfaring, så jeg har selvsagtstor respekt for ham. Roy behøvde ikke å si mye fordi Liverpool Football Club er kjent for alle i verden, og for folk i Danmark. Liverpool er den største klubben i England.

Christian Poulsen blir vanligvis regnet som en defensiv midtbanespiller, men forklarer også at han har andre egenskaper.
- Jeg liker også å spille teknisk fotballJeg ser på meg selv som en spiller som forsøker å spille fotball, men jeg kan også takle. Jeg har mye å bevise med denne overgangen. Jeg kommer forhåpentligvis til å vise at jeg kan være en god spiller for Liverpool.

30-åringen er ikke cup-tied i Europa League.
- Jeg begynte litt senere på grunn av VM, men jeg har vært med pre-season for Juventus. Jeg spilte ikke de siste kampene i Europa League på grunn av overgangen hit.