Glad for mulighetene i Europa League

Martin Kelly signerte nylig en kontraktforlengelse til 2014. U21-landslagsspilleren er glad for at han fikk bli på Anfield, og setter pris på spilletiden han har fått i årets Europa League.

Martin Kelly har totalt startet 12 kamper denne sesongen - 9 av dem i Europa League. Forsvarsspilleren signerte nylig en ny kontrakt, som binder han til klubben frem til sommeren 2014.

- Jeg var fornøyd med å skrive under på den nye kontrakten, men nå starter det harde arbeidet for meg. Da det kom en ny manager inn var jeg nødt til å vise han hva jeg kunne i pre-season, og han har gitt meg sjansen for førstelaget. I januar ville jeg bare hatt seks måneder igjen av kontrakten min - men dette er Liverpool, og klubben jeg har ønsket å spille for siden jeg var et barn. Jeg ønsker ikke å gå noe sted, sier Kelly til Liverpoolfc.tv.

- Europa League har vært en god erfaring, og jeg gleder meg allerede til utslagsrundene. Det har vært bra for min utvikling om spiller, og manageren har gitt de unge spillerne muligheter til å spille. Jeg har virkelig likt det.

- Det er bra for de unge spillerne å spille for førstelaget i europacupen, og å få sjansen foran et stort publikum som Anfield.

Kelly synes også det var fint av klubben å slippe inn barn gratis til gårsdagens kamp mot Utrecht.

- Det var fantastisk at barna fikk en mulighet til å se oss spille på Anfield helt gratis. Jeg er sikker på at ungguttene spiller fotball selv, så å få sjansen til å se Liverpool spille i Europa var en god opplevelse for dem.

Han håper nå at han vil være involvert i troppen som skal møte Fulham til ligakamp på lørdag.

- Alle kamper må vinnes, og vi gjør alt vi kan på trening for å få orden på det. Laget forbedrer seg, og spillet vårt blir bedre og bedre, spesielt på hjemmebane. Vi har mange kamper i juleperioden, og må dra lasset sammen og forhåpentligvis få hva vi ønsker - så mange seire som mulig, avslutter 20-åringen.