Glad for seier med stil

Roy Hodgson var glad for en viktig og komfortabel seier mot West Ham, og berømmet spesielt spillere som Glen Johnson, Raul Meireles og Christian Poulsen.

- Det var viktig å vinne og jeg synes vi gjorde det med stil, sa Hodgson til pressen etter 3-0 mot bunnlaget i Premier League. – Vi visste hva vi måtte gjøre i dag. En kan si at vi til en viss grad var bekymret ved å være uten Steven Gerrard og Lucas Leiva, men spillerne som ble tatt ut gjorde det virkelig bra og fikk de tre poengene vi behøvde både gjennom en god og en profesjonell innsats.

- Han var veldig god, svarte manageren på spørsmål om Glen Johnson som var tilbake på høyrebacken. – Jeg tror han har profitert på det faktum at han har vært nødt til å hvile en uke som følge av skade. Han var full av entusiasme, energi og løp mye, og i tillegg scoret han et veldig viktig mål.- I dag synes jeg alle i den bakre fireren spilte nær opp mot perfekt. Vi har arbeidet mye med å få våre backer framover og at våre midtbanespillere skulle skape rom for dem. Det er derfor hyggelig å kunne se at Glen scoret et mål og Paul Konchesky har målgivende til et annet. Jeg syntes vår bevegelse langs flankene skapte store problemer for West Ham gjennom hele kampen.

- Det andre som jeg er fornøyd med er at vi var så profesjonelle etter pause. Det var aldri noen sjanse for at de skulle komme tilbake i kampen igjen, det var ikke noe slurv og det ga meg muligheten til å la folk som Aurelio, Babel og Shelvey få en velfortjent smak av fotball på Anfield igjen.

- Christian Poulsen er en god spiller, men som jeg har sagt tidligere kan du måtte betale en pris for å være for ærlig. Jeg tror han kan ha gjort det i en kamp eller to tidligere da laget ikke spilte bra og han kanskje har prøvd å gjøre for mye. I dag, i et godt lag, fikk han imidlertid vist hvilken god spiller han er.

- Raul var veldig god. Det viktige for oss var at Raul Meireles skulle få ballen, og i dag ville han ha fått ballen uansett hvilken posisjon han hadde spilt i da vi passet ballen så bra og spilte til hverandre på midtbanen.

- Fernando Torres er fin, han ba ikke om å bli byttet ut. Jeg ville likt å ha tatt ham av litt tidligere da jeg synes han virket litt sliten, etter at han var ute og reiste sist uke og spilte i 45 minutter (for Spania). Han arbeidet hardt og hadde veldig gode løp i likhet med N’Gog. Jeg kunne tenkt meg å bytte ham ut 20 minutter før slutt, men trodde ærlig talt at han kom til å score et mål og ønsket at han skulle gjøre det. Han kom så nærme som undersiden av tverrliggeren.