Gleder seg til gjensyn med Fulham

Roy Hodgson gleder seg til i morgen, når hans Liverpool skal være vertskap for laget han forlot i sommer, Fulham. Manageren fnyser av påstander om at han skal ha kommet på kant med klubbens medisinske støtteapparat.

- Denne kampen vil bringe tilbake mange gode minner. Jeg hadde to og et halvt fantastiske år i Fulham, og ble tatt veldig godt vare på. Klubben var god mot meg, spillerne var utmerkede, og det var en sann glede å jobbe med dem. På mange måter var det vanskelig å forlate dem, uttaler Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Men det er ikke hver dag du får tilbud om managerjobben i Liverpool, og jeg vet at folkene i Fulham – både spillerne og daglig leder – hadde forståelse for mitt valg, legger han til.

- Jeg er ikke sentimental i forbindelse med morgendagens kamp. Vi må vinne, da vi er desperate etter å klatre på tabellen. Akkurat nå skulle jeg ønske at Fulham var et dårligere lag enn de er, for jeg vet det ikke blir lett å slå dem.

- Jeg kan bare beklage, men jeg vil trolig hisse meg opp over avgjørelser og klage like mye på Fulham, som jeg vil på et hvilket som helst lag som jeg ikke hadde noe forhold til eller affeksjon for.

Hodgson vil fortsatt ikke avsløre om Steven Gerrard vil være tilbake på laget mot Fulham.

- Når vi gammeldagse managere og trenere ser en spiller løpe frem og tilbake på treningsfeltet, og ser helt skadefri ut, tenker vi at vi kan benytte ham på laget umiddelbart. Det medisinske støtteapparatet har en mer vitenskapelig tilnærming. Slik er det bare, er alt manageren vil si.

- Men det er ingen uenighet mellom meg og det medisinske støtteapparatet. Slike påstander er ikke sanne, legger han til.