Godt scoringsnytt om Gerrard

Rafael Benitez mener at to scoringer fra Steven Gerrard er gode nyheter for et Liverpool med spissproblemer. Dirk Kuyt har fått en skade bak i leggen, men den er ikke alvorlig.

Liverpool vant sin første borteseier i ligaen i 2010, Maxi Rodriguez scoret sitt første mål for klubben, og bare et straffespark etter nesten 94 minutter av Everton hindret at de røde er garantert spill i Europa neste sesong. Det var likevel Steven Gerrard som Rafael Benitez trakk fram etter 4-0 seieren som sendte Burnley tilbake til The Championship. To scoringer av scouseren er viktig for et Liverpool som har Fernando Torres skadet, David N'Gog er ute med ryggtrøbbel og nå også en Dirk Kuyt som kan slite med å rekke semifinalen mot Atletico Madrid på torsdag.

- Den andre scoringen var et slikt mål som Stevie kan score - et herlig treff, gliste Rafa etter kampslutt. - Han har kvalitet, presisjon og kraft. Jeg er virkelig fornøyd på hans vegne og det er veldig gode nyheter for oss.

- Når du ikke har en spiller som Fernando Torres, som normalt scorer mål, da er det viktig å ha en type som Steve. Han har scoret mange mål tidligere og forhåpentligvis kan det bli det samme på torsdag.

- Etter fire mål på bortebane og buret rent, da må du ha troen. Jeg tror vi kan slå Atletico Madrid og komme til finalen, og hvis vi kan ta tre poeng i hver av de to siste ligakampene har vi en sjanse til topp fire. Vi vet det vil bli vanskelig, men vi vil prøve.

- De (Man City og Tottenham) har en hengekamp mot hverandre, så kanskje det kan ordne seg for oss hvis de spiller den uavgjort.

- Det er klart at etter en sesong med 86 poeng ønsker du å kjempe om gullet og du forventer mer, men alle lag har dårlige sesonger. Forhåpentligvis kan vi bli bedre og avslutte med et trofé.

- Vi får se hvordan han føler seg, svarte Benitez på spørsmål om skaden til Dirk Kuyt. Nederlenderen måtte forlate banen tidlig i 2.omgang.

- Han arbeider hardt med legen og fysioterapeutene. Det er et lite problem med hans legg, men vi må avvente det hele.

- Daniel Agger er fin, jeg byttet ham ut da jeg ønsket å beskytte ham.

- Jeg er skuffet på deres vegne siden de startet sesongen virkelig bra, sier manageren om Burnley som nå rykker ned til The Championship.

- De var vanskelige å slå, spesielt hjemme, og de viste stor innsats i dag. Forhåpentligvis kan de kjempe seg tilbake neste år.