Håper å score hyppigere

Lucas Leiva har satt seg som mål å score hyppigere i 2010/11-sesongen. Dalla Valle-scoring ble kåret til Årets Mål for reservelaget.

Lucas gjorde ett mål på 50 kamper for Liverpool denne sesongen. Scoringen kom i 4-1 seieren over Benfica. Brasilianeren er ikke fornøyd med egen målrate, og håper å gjøre det bedre neste sesong.

- Jeg scoret et bra mål mot Benfica, men for å være ærlig, så synes jeg at jeg har vært uheldig foran mål denne sesongen. Jeg kunne ha gjort flere enn dette ene. Jeg hadde noen sjanser, men klarte dessverre ikke å score, sier midtbanespilleren til LFC Weekly.

- Jeg har i det minste kommet i scoringsposisjoner, så forhåpentligvis klarer jeg å bidra med flere mål neste sesong, om jeg får slike sjanser, legger han til.

Dalla Valle med Årets Mål for reservelaget
Liverpools supportere har gjennom en avstemning på Liverpoolfc.tv kåret Årets Mål for reservelaget. Lauri Dalla Valles flotte mål mot Sunderland i siste seriekamp vant avstemningen med 31% av stemmene. Daniel Pachecos frispark mot Burnley kom på andreplass med 14% av stemmene, mens spanjolens volley mot Manchester City kom på tredjeplass i kåringen. En plassering som ble delt med Nathan Ecclestons scoring mot Blackburn i første serierunde. Begge disse scoringene fikk 11% av stemmene hver.