Håper å vinne juniorcupen

Kaptein Conor Coady drømmer om å vinne FA Youth Cup med Liverpool. Første steg på veien for juniorlaget er morgendagens bortekamp mot Notts County.

U18-kaptein Coady er forsiktig optimist foran turen til Meadow Lane.

- Det vil være helt utrolig om vi kan klare å vinne turneringen. Det vil være rosinen i pølsa om vi får løfte trofeet ved sesongslutt, sier Coady til Liverpoolfc.tv.

- Vi må imidlertid ta en kamp om gangen. Klarer vi å danke ut Notts County, kan vi se frem mot trekningen av neste runde, legger han til.

- Jeg synes vi har et godt lag, og nå er det opp til oss å bevise det ute på banen.

Coady vet imidlertid at de røde kan forvente tøff motstand i East Midlands i morgen.

- Jeg var på landslagsoppdrag med England U18 da trekningen fant sted, og flere av guttene fortalte meg at Notts County har flere gode spillere. Så vi vet det blir en tøff kamp. Tom Ince (som er på utlån i Notts County, red anm) tekstet meg også om det. Han fortalte meg at han hadde sett noen av deres juniorer i aksjon, og at vi ikke bør undervurdere dem. Han sa også at han ville komme å se kampen på Meadow Lane, så det blir fint å ha litt støtte på tribunen.

- Jeg ser ikke bort i fra at det blir en fysisk tøff kamp. Det er årets kamp for dem, når de møter Liverpool. Så de vil gi alt de har. Det er opp til oss å håndtere det.

- Jeg har hørt at vi kan komme til å benytte noen av våre juniorer som til daglig spiller for reservelaget. Det vil vi dra nytte av. Jeg tror vi vil stille med et meget sterkt lag i juniorcupen denne sesongen.

- Vi var alle skuffet etter kampen mot Watford i fjor. Vi hadde høye forventninger etter at vi slo ut Leicester. Vi må lære av den erfaringen, og ta med oss dette inn i årets turnering.