Håper på en god andre halvdel av sesongen

Fem ligakamper gjenstår før sesongen 2010/11 er halvspilt. Roy Hodgson drømmer om noen gode resultater frem mot jul, slik at Liverpool får best mulig utgangspunkt for å prestere enda bedre i andre halvdel av sesongen.

- Når ting fungerer for oss, så ser vi ut som et ganske godt fotballag. Defensivt har vi vært gode mesteparten av sesongen. Vi slapp inn tre mot Manchester City i en ganske dårlig kamp av oss, og tre mot Manchester United i en kamp der vi var litt uheldige. Tar man bort disse seks scoringene, så har vi ikke sluppet inn så mange mål på bortebane. Men vi har ikke scoret mange heller, sier Roy Hodgson til Press Association.

- Jeg tror at Liverpoool alltid blir sett på med kritiske blikk. Det er en del av det å være i denne klubben. Tradisjonene og forventningene om å gjøre det bra er alltid veldig høye her, legger han til.

- Derfor klager jeg ikke om vi blir utsatt for kritikk. Folk ønsker seg så mye, og hvert tap blir en privat sørgestund for mange. Det må vi akseptere.

- Derfor er det ganske fint å være i den situasjonen vi er nå, hvor vi har gjort det bra de siste seks kampene og tatt 13 poeng. Vi klatret til en god posisjon. Et par gode resultater frem til jul kan føre til at vi befinner oss i en ganske god posisjon når vi runder halvveis i sesongen. Jeg kunne egentlig ikke håpe på mer etter å ha tatt så få poeng på de første åtte kampene. Vurdert ut i fra disse kunne situasjonen ha sett svært kritisk ut ved juletider.

- Dersom vi ved nyttår ligger omtrent hvor vi ligger nå, og ikke står overfor en krisesituasjon, vil jeg håpe at vi kan løfte oss ytterligere og prestere bedre i andre halvdel av sesongen.