Håper på mange poeng i juleperioden

Fabio Aurelio håper de røde snart kan komme i flytsonen, og ta mange poeng i den tøffe juleperioden som nå kommer. Brasilianeren satser på at de røde kan få en god avslutning på 2010. Kuyt nominert til årets lag.

Liverpool har så langt denne sesongen tapt flere ligakamper enn de har vunnet. Med slike resultater får du en posisjon midt på tabellen, og det er der Roy Hodgsons mannskap befinner seg for tiden. På niendeplass, á poeng med de nyopprykkede lagene Newcastle, Blackpool og West Bromwich. Fabio Aurelio håper at gode resultater i juleperioden vil løfte laget høyere på tabellen.

- Det er veldig viktig at vi får et godt resultat på lørdag - spesielt fordi vi spiller hjemme. Forhåpentligvis kan vi starte en rekke med gode resultat, og laget kan ta noen seire sammen, sier Aurelio til Liverpoolfc.tv.

- Vi vet at Fulham er et tøft lag, og vi respekterer dem. Men vi må vise dem at vi er Liverpool, at vi spiller hjemme, og at vi trenger tre poeng. Vi har scoret mange mål på Anfield nylig, og må fortsette med det.

Fra nå og frem til starten av 2011 spiller Roy Hodgsons mannskap hjemme mot Fulham, borte mot Blackpool, hjemme mot Wolverhampton og hjemme mot Bolton.

- Vi må vinne samtlige kamper hjemme i Premier League, men må også begynne å få noen gode resultater på bortebane. Vi håper på noen gode resultater i juleperioden, så vi kan starte det nye året i en bedre posisjon i ligaen.

Brasilianeren spilte hele gårsdagens målløse kamp mot Utrecht i Europa League.

- Det var godt å spille 90 minutter, fordi jeg har trent hardt uten å spille fast, og jeg følte meg bra. Det var ingen enkel kamp, fordi flere av oss hadde ikke spilt så mye. Det var ikke så mange sjanser, men det var fint å få spille.

- Jeg ønsker bare å fortsette å spille nå, for å hjelpe laget. Det er konkurranse i stallen, og jeg håper at jeg kan få flere muligheter, men det er opp til manageren når han ønsker å ha meg inn igjen på laget, avslutter Aurelio.

Kuyt nominert til årets lag
UEFA har nominert Dirk Kuyt som et av fem alterantiver til høyrekant på deres årlige "årets lag"-avstemning. Også den tidligere røde John Arne Riise er nominert. For å stemme, kan du besøke denne linken.