Håper på snarlig samtale med Broughton

Etter at Liverpool i går offisielt ble lagt ut for salg og Martin Broughton utnevnt som ny styreformann, håper Rafael Benitez å få en samtale med den nye formannen så fort som mulig.

- Jeg har ikke møtt den nye formannen, ei heller snakket med ham. Men det vil jeg gjøre, siteres Benitez i Daily Mail.

- Jeg vet ikke eksakt når, men jo før jo heller. Det er viktig at manager og formann snakker sammen, legger han til.

- Det er åpenbart at vi må diskutere alt rundt klubben. Det er normalt at man ønsker å snakke om alt som har med klubben å gjøre, og det kan være bra at jeg nå får kun en person å forholde meg til, som kan svare på alle mine spørsmål.

- Jeg vet ikke om jeg får penger å rutte med i sommer. Jeg kjenner ikke Broughtons agenda ennå, men jeg håper jeg får litt penger, og det er noe som utvilsomt vil bli diskutert oss i mellom.

- Dersom han har sagt at han ønsker jeg skal forsette og at det er penger tilgjengelig, så er det bra. Men jeg må møte ham selv for å få finne det ut.

Benitez frykter nok likevel at det kan gå en stund før Broughton og Barclays Capital har klart å finne en investor som kan innfri amerikanernes prisforlangende.

- Vi må være positive, og tro at ting vil bedre seg. Man ønsker å tro på dem når folk forteller meg at dette er godt nytt, men all erfaring tilsier at det er best å vente og se.

- Våre fans ønsker å se tegn på fremskritt. Det har vært snakk om nye investorer i lang tid nå, men nå er det i alle fall bare en mann som dette skal kanaliseres gjennom.

- Når jeg møter ham, vil jeg forklare ham mine tanker og ideer, og så får vi se om vi kan gjøre raske fremskritt.

- Alle anser dette for å være et skritt i riktig retning, men det neste nivået må nås så hurtig som mulig. Stabilitet er alltid et nøkkelord i enhver bedrift, og fotballen skiller seg ikke ut i så måte. Det vil være til hjelp for alle om man klarer å finne en tilfredstillende løsning på denne situasjonen raskt.

- Jeg ønsker ikke å snakke for mye om fremtiden min. Det har vært nok spekulasjoner om den allerede. Det påstås i en spansk avis at agenten min har møtt ledere i Juventus. Men når man prater med pressen både her i England, i Spania og i Italia, så er det ikke alltid du blir sitert korrekt. Det har vært skrevet ting som ikke stemmer. Selv om det fremstilles som sitater, er de ikke alltid etterrettelige.

- Jeg har alltid ønsket å være Liverpool-manager, og det gjør jeg fremdeles. Jeg ønsker å fortsette i manageryrket til jeg er 70, eller kanskje til og med 80 år. Hvor? Det vet du aldri i fotball.