Håper vinden snur

Martin Skrtel håper vinden snur og blåser Liverpools vei fra og med i morgen. Slovaken tror at et godt resultat i Merseyside-derbyet vil få fart på sesongen for de røde.

- Situasjonen er selvsagt langt fra ideell. Alle så for seg noe annet før sesongstart, både når det gjelder tabellposisjon og spill, uttaler midtstopperen til SITA.

- Mye har blitt forandret i klubben. Nye spillere og ny manager har kommet inn, og det vil nødvendigvis ta litt tid før alle finner seg til rette. Jeg tror alt vi snu til det bedre ganske snart, legger han til.

- I morgen har vi Merseyside-derbyet mot Everton, og jeg håper vi kan få fart på sesongen vår i denne kampen. Klarer vi det, kan det bidra til en god resultatrekke som gjør at vi klatrer på tabellen til en posisjon der vi hører hjemme.

- Dette er den dårligste starten Liverpool har hatt på lenge, men jeg håper dette vil endre seg i de kommende kampene. Da vil også stemningen i laget ta seg opp.

- Jeg fulgte det som skjedde rundt oppkjøpet via internett denne uken, og har også fått litt informasjon fra folk i klubben. Men dette foregår over hodet på oss spillerne. Vår oppgave er å prestere ute på banen. Vi kan ikke endre på det som eiere og aksjeeiere gjør.