Henry og Werner møtte SOS

NESV-sjef John W. Henry har i dag hatt samtaler med representanter for Spirit of Shankly. SOS føler at møtet var positivt, og tror at supporterne nå kanskje vil bli lyttet til i større grad enn tidligere.

Spirit of Shankly aksepterte i dag en invitasjon om å møte NESV-representantene John W. Henry og Tom Werner.

- Det var et uformelt møte, der vi fikk ta opp de spørsmål som er interessante for oss i supporterunionen, og de problemene som supporterne har støtt på de siste tre årene. Møtet var oppmuntrende, og ga oss troen på at vi som supportere vil bli lyttet til, og at de nye eierne skjønner hvilken stor oppgave som ligger foran dem, skriver SOS på sin nettside.

- Supporterne har jobbet utrettelig for å sørge for at de blir hørt, og at de får uttale seg. John W. Henry sa selv følgende i dag: «Dersom det ikke var for dere, og at supporterne har gjort det de har gjort, ville vi ikke ha vært her i dag». Det er viktig at supporterne blir hørt, og vi håper dette skal bli starten på et kontinuerlig, positivt forhold, som gjør at alle - supportere, spillere, manager, styret og eierne – drar i samme retning slik at fotballklubben vår kan oppnå suksess og blomstre både på og utenfor banen. Vi ser frem til ytterligere dialog i fremtiden.