Hodgson antyder mer spilletid for Pacheco

Roy Hodgson håper at Dani Pacheco kan bygge videre på den gode formen i sesonginnledningen. Spanjolen kan være et alternativ i angrep. Europa League en mulighet til å gi Pacheco, Shelvey og Spearing spilletid.

Dani Pacheco kan bli et angrepsalternativ for Roy Hodgson fremover. Dirk Kuyt er ute i fire uker, mens David Ngog kjemper for å bli klar av sin hamstringskade. Fernando Torres kan derfor bli eneste rene spiss mot Birmingham. ”El Niño” er ikke tilbake på Melwood før på fredag etter Spanias 1-4- tap mot Argentina i Buenos Aires. Ettersom han ikke spilte kampen, vil han være høyaktuell for startplass mot Birmingham, men Liverpool trenger alternativer på benken. Pacheco er definitivt i Hodgsons tanker.
- Jeg synes Dani gjorde det veldig bra de fem eller seks minuttene han spilte da han kom inn mot Manchester City, uttaler Hodgson til Liverpool Echo.

- Jeg synes også han gjorde det veldig bra da han kom inn mot Trabzonspor, og han utgjorde en forskjell. Han er en spiller vi virkelig har tro på.

- Han er ung, men det er flott at vi kan gi ham disse mulighetene og øyeblikkene på banen. Jeg tror disse øyeblikkene vil bli lengre ettersom sesongen skrider frem.

- Nå er vi i Europa League. det er bra for meg også at jeg vil være i stand til å gi mulighter til ham, Spearing og Shelvey. De trenger kamper. Vi vil ha mange muligheter de kommende månedene.