Hodgson antyder startplass for Torres

Torres kan få plass i startoppstillingen mot Manchester City. Hele syv spillere kan være tilbake på mandag. Hodgson tror LFC må spille på sitt beste mot City

Roy Hodgson hinter frempå om at Fernando Torres kan være i startoppstillingen mot Manchester City mandag. Spanjolen spilte sin første kamp for klubben siden april da han ble byttet inn mot Arsenal søndag, og så fikk han en hel omgang mot Trabzonspor.
- Han har vært klar til å starte alle kampene, det er bare et spørsmål om å ikke forhaste seg, og med David Ngog og Ryan Babel trenger vi ikke det, sier Roy Hodgson til Liverpool Daily Post.

Javier Mascherano og Daniel Agger sto over mot Trabzonspor på grunn av skade. Duoen kan være tilbake på mandag.
- Javier hadde en liten belastning i låret, men jeg har stor tro på at han vil spille, sier Hodgson til Liverpool Echo.

- Heldigvis er den ingenting strukket. Vi tror han vil ha kommet seg i løpet av en uke, og han trente lett på torsdag.

- For Agger er det mer komplisert. Daniel har hjernerystelse, så det er ute av hendene på trenere og fysioterapeuter. Det ligger hos legene som vil bestemme om det har gått nok tid for ham til å spille. Daniel er veldig positiv. Han føler seg mye bedre og har løpt litt.

Steven Gerrard, Glen Johnson, Dirk Kuyt og Martin Skrtel sto alle over mot Trabzonspor, mens toppscorer David N’Gog startet på benken.
- Vi får syv topp kvalitetsspillere tilbake. Torsdag ga meg muligheten til å bruke noen spillere som ikke spiller så ofte for laget. Vi kunne hvile noen få spillere fra offisielle kamper etter alt de har gjort. Jeg var meget godt fornøyd med andre omgang, men om det er nok til å ta oss videre over to kamper, får tiden vise. 

Både Liverpool og Manchester City spilte play-off i midtuken. Begge lag har nok hatt godt av ekstra dag hvile.
- Jeg antar at det alltid er bedre å spille hjemme etter en e-cupkamp og ikke må ut og reise, men på den annen side er det en ekstra dag for alle til å komme seg denne gang, sier Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Jeg vet ikke hvor mange av spillerne som figurerte for City på torsdag som skal spille på mandag.

Joe Cole er definitiv ute. Midtbanespileren starter tre kampers karantene etter det røde kortet han pådro seg mot Arsenal. 28-åringen har så langt blitt benyttet som hengende spiss, men Roy Hodgson tror Liverpool skal klare å tilpasse seg uten den tidligere Chelsea-spilleren.
- Man må spille på sine styrker. Vi har brukt Joe hvor vi synes han tjener laget best.Dersom han ikke spiller, vil andre komme inn på laget, og vi skal forsøke å bruke vedkommende hvor vi synes han tjener laget best.

- Jeg har en spille- og fotballfilosofi, men det avhenger nødvendigvis ikke av et spesielt system. Så vi skal organsisere spillefilosofien til hvem som spiller.

Liverpool er satt opp mot to av liagens sterkeste i lag i de to første ligakampene.
- Man har mange teorier om terminlisten når det gjelder riktig tidspunkt å møte et lag, men tingen er at du skal spille 38 kamper og møte hvert lag hjemme og borte. Uansett når vi er satt opp til å møte Manchester City, vil det bli en vanskelig kamp. Vi må være på vårt beste å forsøke å få et resultat på mandag. Forhåpentligvis kan vi gjøre det svært vanskelig for dem når de kommer til Anfield.

City har brukt store summer på å hente inn James Milner, Aleksandar Kolarov, Jerome Boateng, David Silva, Yaya Toure og Mario Balotelli i sommer. Hodgson mener pengebruken gjør City til en av de største utfordrerne i Premier League.
- Hvis man investere det pengebeløpet og kjøper spillere i verdensklasse, som mange av spillerne de har kjøpt er, vil du forvente å gjøre det bra og være et  topp fire-lag. Hvis man ser på troppen på papiret, kvaliteten på spillerne de har kjøpt og hvor mange penger de har brukt, ser alle på dem med en sterk tropp og en god sjanse til å vinne Premier League i år.

- Det er deres målsetting. Jeg er sikker på at de vil bli svært oppskaket om de ikke havner blant topp tre og spiller Champions League-fotball fordi klubbens eiere har investert så store summer.

- Det setter alle i klubben under mye press, spesielt manageren som skal forsøke og få alle disse spillerne til å danne en vinnende enhet på svært kort tid.

Journalistene spurte Hodgson om han er misunnelig på den økonomiske situasjonen i City.
- Jeg er aldri misunnelig. Jeg er i en posisjon jeg ønsker å være.  Jeg arbeider for en klubb jeg alltid har ønsket å arbeide for, og jeg tror det er for andre å være misunnelig på meg - ikke for meg å være misunnelig på andre mennesker.

- Det ville være veldig, veldig trist hvis noen som er så heldige som jeg har vært i min karriere å begynne å bli misunnelig på andre mennesker.