Hodgson avfeier ryktene

De siste ukene har det versert massevis av rykter rundt om på internett og på Merseyside om at Roy Hodgson kom til å trekke seg fra managerjobben på Anfield. Det kommer aldri til å skje, sier hovedpersonen selv.

Etter en forferdelig sesonginnledning, hvor i tillegg stjernespillere som Fernando Torres skal være misfornøyd med klubbledelsen, blir de røde daglig linket til nye managere. Etter de siste kampene har man kunnet høre navnet til Kenny Dalglish bli ropt høylytt etter kampslutt, og det er ingen tvil om at Roy Hodgson er under stort press.

Frank Rijkaard og Manuel Pellegrini er de andre navnene som har blitt nevnt, i tillegg til Kenny Dalglish - og et rykte som var over hele nettet i går og i dag var at Roy Hodgson kom til å trekke seg før helgen. Etter kveldens kamp ble han konfrontert med ryktene, og han var helt avvisende til rapportene om at hans tid i Liverpool FC var over.

- Jeg har hørt de latterlige ryktene om at jeg skal si opp, men jeg kan fortelle dere at det ikke finnes sannhet i noen av dem.

- Den enkle sannheten er at jeg aldri har vurdert å si opp, og aldri kommer til å gjøre det, sa Hodgson etter kampen i dag.

Disse uttalelsene vil nok likevel ikke stoppe ryktene, enn så lenge Liverpool presterer som de gjør på banen.