Hodgson avviste salgsliste

Tidligere administrerende direktør Christian Purslow ga den nye manageren en liste over spillere han mente burde selges. Roy Hodgson maner til tålmodighet på transfermarkedet.

Roy Hodgson har erkjent for de engelske morgenavisene at han ble anbefalt å bli kvitt en rekke spillere på grensen til førstelaget. Dette via en liste fra Christian Purslow. Det skal dreie seg om bl.a. David N’Gog, Lucas, Sotirios Kyrgiakos og Ryan Babel. Enkelte aviser mener at Maxi Rodriguez også var på den listen.

- Jeg fikk en liste fra Cristian Purslow, avslører Hodgson. – Jeg lyttet, men gjorde det helt klart at jeg ville ikke etterfølge rådet. Til en hvis grad sa han (Purslow) bare hva mange andre ville ha gjort. Når han nå ringer eller tekster meg, sier han hvor bra det var at vi ikke gjorde det han foreslo.

- Noen ganger er jeg redd som manager for å bli kvitt en spiller som ville være god for klubben bare for at han skal erstattes med et større navn. Kanskje viser det seg etter at du har arbeidet med den nye spilleren i et par måneder at han ikke er noe bedre enn den man solgte. Kanskje til og med dårligere.

- Med de forandringene som er gjort i klubben og med et nytt regime, kan det være fornuftig for de nye eierne å være litt mer forsiktige og få en nøyere oversikt.

- Jeg tror ikke det vil være en dårlig ting for oss å fortsette å teste spillere i troppen. Vi kunne ha gjort mange feil. Jeg har snakket med John (Henry) om det og, hvis de riktige spillerne blir tilgjengelige og vi virkelig tror de vil gi oss et løft, da vil vi prøve å få tak i dem. Jeg vil likevel ikke oppmuntre eierne til bare å pøse ut penger, men heller være tålmodige.

- Vi ønsker selvfølgelig å få Liverpool tilbake slik Liverpool var i gamle dager, men det kan være at vi må akseptere at det vil ta lenger tid enn noen måneder. Det vil være en liten pris å betale hvis du gjør det riktig. Du kan bare se på lag som har prøvde å holde seg i ligaen eller ønsket å komme inn blant topp fire. Klubber har i realiteten blitt ødelagt som følge at av folk tok dårlige avgjørelser. Det er ikke fordi eierne ikke har gitt støtte og penger til manageren, det er bare det at man har hentet inn feil folk.