Hodgson benekter igjen rykter

Roy Hodgson går igjen ut i media og avviser ryktene om at han har kommet på kant med spillere og støtteapparat, og forsikrer om at han tenker å bli i klubben lenge.

Etter kampen mot Napoli måtte Roy Hodgson gå ut i media og avvise rykter om at han kom til å si opp managerjobben på Anfield. Det kom han aldri til å gjøre, og var ikke en gang et alternativ. Rykteflommen har ikke gitt seg av den grunn, og fortsatt linkes nye navn til hans jobb i klubben. 63-åringen irriterer seg over alle skriveriene på internett om hans posisjon.

- Det er trist. Folk skriver de dummeste ting på disse nettsidene. Som at jeg krangler med Fernando Torres!, sier Hodgson til SkySports.

At forholdet mellom lagets største stjerne og manageren ikke er det beste, er noe blant annet Tony Barrett i The Times har hevdet tidligere denne uka, og som er repetert i en eksklusiv i Daily Mail i dag.

- Disse nettstedene kan si hva de vil, men det er ikke mye sannhet i det. Det er ingen tvil om at alle i garderoben, støtteapparatet, og alle rundt her er 100 prosent bak det vi forsøker å få til.

Han benektet på torsdag ryktene om at han kom til å si opp, og sa at det aldri kom til å skje. Manageren har planer om å være her i lang tid.

- Jeg er her for å få Liverpool tilbake hvor de hører hjemme. Jeg kommer ikke til å gjøre det over natten, spesielt ikke etter den svake starten, men jeg er her for lang tid, avsluttet Hodgson.

Manageren har fått en uheldig start på jobben i Liverpool, og er under stort press. Veldig mange ønsker han ut allerede, etter svake resultater og lite heldige og defensive uttalelser til media. I en avstemning på Liverpool.no ønsker hele 72,71% av alle som har stemt manageren ut øyeblikkelig. Kun 2,02% mener han bør få sitte ut kontraktstiden. Kl 13.20 lørdag 23. oktober var det registrert 8,259 stemmer.