Hodgson ber om hjelp

Til dagens hjemmekamp mot Blackburn ber Roy Hodgson om at hans lag får den støtten fra Anfield som kan bidra til å løfte et lag som han innrømmer ofte har startet kampene svakt.

- Hva vi behøver aller mest er den lille ekstra støtten fra våre supportere, sier manageren til klubbens hjemmeside. – Vi kjemper hardt, og jeg synes ikke vi spiller så dårlig som tabellposisjonen skulle tilsi.

- Vi er alle veldig skuffet over at det har gått så dårlig, men hvis fansen kan ta fram sin berømte støtte vil det hjelpe oss. Den 12. mann er alltid viktig og har alltid vært det i denne klubben. Vi ønsker å spille god fotball.

- Hver kamp er en stor test og vi vet at Blackburn er et godt organisert lag. De har deres spillestil, de greier å skape vanskeligheter for motstanderne ikke minst ved dødballer. Det vil ikke bli en lett kamp.

- I denne ligaen må du kunne håndtere noe slikt. Vi må bare sørge for at vi er gode på hva vi kan og det viktigste er å vinne.

- Å score det første målet er viktig, og det har vi ikke gjort særlig ofte denne sesongen.

- Vi synes alltid å måtte jage og prøve å komme inn i kamper, slik at en god start og en tidlig scoring vil lette på presset og roe nervene.