Hodgson berømmer fansen

Roy Hodgson ber spillerne gi alt for å opprettholde vinnerformen og på den måten gi noe tilbake til supporternes for deres utrolige støtte.

Liverpool møter Wigan på DW Stadium i kveld, og de røde jakter sin fjerde strake seier i Premier League. Roy Hodgson er svært begeistret for støtten laget har fått av supporterne de seneste ukene, og mener at det har hjulpet flere av spillerne tilbake på sporet.

- Jeg er henrykt over alt. Vår supportere har vært fantastiske, sier Roy Hodgson til Liverpool Echo.

- Kampene mot Blackburn og Chelsea, og borte mot Bolton, det er flott at vi har fått slik støtte.

- Spillerne trenger det, og jeg tror de har respondert. Vi jobber hardt med spillet vårt for å forsøke å bli et bedre lag. Vi ønsker ikke bare å bli sett på som en gruppe med gode individualister.

- Den tankegangen har alltid vært der. Vi hadde en dårlig start, og det gikk ikke vår vei. Vi var litt uheldige. Vi hadde følelsen av at dersom vi tok ut vårt beste mannskap, er vi klart kapable.

- Vi har ingenting å frykte, men hvis vi ikke spiller i høyeste gir i hver kamp fra begynnelse til slutt, kan vi ende opp med å avgi poeng når vi ikke burde miste dem.

- Steven Gerrard har fortalt meg flere ganger at det vil gjøre oss sterkere om vi kommer gjennom denne perioden og får resultater.

- Vi vil aldri glemme den dårlige perioden vi har hatt, og vi vil alltid være innstilt på at det ikke skjer igjen.