Hodgson er lei av ryktene

Roy Hodgson har vært ofte ute i mediene og pratet om sin jobb de siste dagene, og i dagens The Mirror er han oppsiktsvekkende krass mot en av personene som linkes til jobben hans. Dowd dømmer mot Blackburn.

Etter tapet mot Everton forrige helg har presset mot Roy Hodgson økt, mange supportere roper på Dalglish for å få han erstattet, og avisene og internettforumene er fulle av rykter og spekulasjoner om splid i garderoben og kandidater til å overta.

63-åringen har vært aktivt ute i media og fortalt at han ikke kommer til å si opp, at ryktene bare er oppspinn, og at han har planer om å bli i klubben lenge. Han er vant med slikt press, etter tiden sin i Inter.

- Jeg hadde to og et halvt år med slikt som dette da jeg var i Inter, og hver dag ville det være saker i avisene om at noen kom til å få jobben min. Dersom jeg klarte det i to og et halvt år i Milano vil jeg klare det i to og et halvt år her, sier han til The Mirror.

- Ryktene kommer ikke fra klubben, ikke fra meg, og ikke fra spillerne. Det kommer fra folk utenfor, som koser seg med at vi er inne i en svak periode.

I intervjuet går også oppsiktsvekkende til angrep mot en av personene som har blitt linket til jobben hans.

- Rijkaard har akkurat blitt sparket fra Galatasaray. Han må være en stor manager, som får sparken i Galatasaray! Det dere prater om er Frank Rijkaard sin agent som bruker navnet hans rundt om. Det er kun spekulasjoner!

Dowd dømmer mot Blackburn
Phil Dowd har blitt utnevnt som dommer i søndagens kamp mellom Liverpool og Blackburn. 47-åringen er av de mest rutinerte i Premier League, og har dømt på det øverste nivået i England de siste ni årene.